ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

για την διενέργεια όλων των απαιτούμενων ελέγχων σε οποιοδήποτε είδος κτηρίου

Λεπτομερής Επιθεώρηση Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων

Πρώτα η ασφάλεια!

Στη κατοικία σας, στο γραφείο σας, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας η στην κοινόχρηστη εγκατάσταση της πολυκατοικίας σας:

  • Ελέγχετε σε τακτικά διαστήματα την κεντρική γείωση καθώς και την γείωση σε κάθε σημείο ρευματοληψίας;
  • Έχετε ελέγξει αν υπάρχει ρελέ προστασίας από διαρροή στον ηλεκτρικό πίνακα (η στους πίνακες);
  • Έχετε ελέγξει αν το ρελέ προστασίας από διαρροή λειτουργεί κανονικά;
  • Ελέγχετε τακτικά για τυχόν ύπαρξη διαρροής στις ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα στο σπίτι σας, στο γραφείο σας, στην επιχείρησή σας;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Αν η απάντηση είναι όχι σε μία τουλάχιστον από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε διακινδυνεύετε τη ζωή την δική σας και των συγγενών σας,  των επισκεπτών, των συνεργατών, των πελατών και του προσωπικού σας.

Επειδή η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε προσφορά για έναν εξειδικευμένο έλεγχο της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης προκειμένου να είστε εξασφαλισμένοι εσείς και οι άνθρωποί σας έναντι των ηλεκτρικών κινδύνων.

Οι έλεγχοι γίνονται σύμφωνα με τους ελληνικούς κανονισμούς (και κατά περίπτωση με τους διεθνείς) από εξειδικευμένο προσωπικό με χρήση οργάνων μετρήσεων τελευταίας τεχνολογίας.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

βεβαιωθειτε για την ασφαλεια σασ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ – ΕΛΕΓΧΟΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η i-check® παρέχει υπηρεσίες επιθεώρησης, ελέγχου και πιστοποίησης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κτιρίων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων (κτίρια γραφείων, καταστήματα κτλ.) και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα πρότυπα ΕΛΟΤ HD 384 και ΕΛΟΤ 60364, καθώς και άλλα σχετικά πρότυπα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ «ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ»

Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στους ελέγχους και στην σύνταξη πιστοποιητικών «αυθημερόν» που γίνονται με χαμηλό αντίτιμο από διάφορους κατ’ όνομα τεχνικούς που εκμεταλλεύονται την άγνοια του καταναλωτή στα θέματα που αφορούν την ηλεκτρική ασφάλεια. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι έλεγχοι αυτοί είναι πλημμελείς και η αποτύπωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης είναι πρόχειρη και ελλιπής.

Η ΔΕΗ από την μεριά της δεν κάνει ουσιαστικό έλεγχο των κατατιθέμενων εγγράφων παρά μόνο ελέγχει την πληρότητα του φακέλου (αν λείπει δηλαδή κάποιο έγγραφο). Πως θα ελέγξετε τον τεχνικό στον οποίο σκοπεύετε να απευθυνθείτε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλετε μια ειδική προσφορά;

Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης προσφοράς και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να ενημερώσουμε σχετικά.