Η ιδέα του i-check.gr γεννήθηκε όταν μετά από την πολυετή εμπειρία στο χώρο διαπιστώσαμε ότι οι επικίνδυνες ελλείψεις είναι συχνό φαινόμενο. Η ασφάλεια των ενοίκων και των επισκεπτών κάθε κτιρίου είναι πολλές φορές αμφίβολη, ενώ ο συχνότερος λόγος είναι η άγνοια, παρά η οικονομία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 +30 210 7250 725

 info@i-check.gr

Βάζουμε την ασφάλεια πάνω από όλα

Στην i-check δουλεύουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας υπηρεσίες με αποτέλεσμα ανάλογο της 35ετούς εμπειρίας μας. Δεσμευόμαστε να ελέγξουμε σωστά και υπεύθυνα την ηλεκτρική σας εγκατάσταση, προστατεύοντας εσάς, τους αγαπημένους σας, αλλά και το προσωπικό σας από κάθε επικίνδυνη αλλοίωση ή παράλειψη.

Είτε πρόκειται για κτίριο κατοικίας, επαγγελματικό χώρο ή βιομηχανία, διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης. Είμαστε περήφανοι που πολλά από τα άρθρα μας και οι τεχνικές μας περιγραφές χρησιμοποιούνται ενίοτε από καθηγητές και συγγραφείς σχετικών αντικειμένων.

Έχετε απορίες σχετικά με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων σας ή τις πιστοποιήσεις που πρέπει να έχουν; Θα χαρούμε πολύ να σας κατατοπίσουμε σχετικά.