ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ i-check.gr

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Ποιο είναι το κόστος σε κάθε περίπτωση?

Το κόστος διαφέρει πολύ ανά περίπτωση και καθορίζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε σχετικά.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες?

Όλοι οι έλεγχοι, οι εκδόσεις πιστοποιητικών και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών γίνονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο της ηλεκτρολογίας, με όλα τα απαραίτητα πτυχία, πιστοποιήσεις, άδειες ασκήσεως επαγγέλματος και φυσικά πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πόσο χρόνο διαρκεί η παροχή κάθε υπηρεσίας?

Η διάρκεια ολοκλήρωσης των υπηρεσιών αλλά και η διάρκεια συμβολαίου παροχής των υπηρεσιών καθορίζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χρειάζομαι μια υπηρεσία που δεν βλέπω στην ιστοσελίδα. Παρέχονται και άλλες υπηρεσίες?

Οι 35ετής εμπειρία μας στον κατασκευαστικό χώρο μας καθιστά ικανούς να συμβουλεύσουμε και να κατευθύνουμε οργανωτικά τις ανάγκες οποιουδήποτε project. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με οποιοδήποτε κατασκευαστικό, ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό ζήτημα σας ενδιαφέρει.

Παρέχονται τιμολόγια και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών? Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με δόσεις?

Στην 35ετή μας πορεία διακρινόμαστε για την τυπικότητα και την συνέπεια μας. Παρέχουμε τιμολόγια και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ παρέχουμε επίσης και τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω δόσεων.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Στείλτε μας το μήνυμα σας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

     

    Γνωρίζετε ποια υπηρεσία θέλετε ακριβώς και είστε πλήρως ενημερωμένοςσχετικά με τις ανάγκες σας; Ζητήστε άμεσα μια προσφορά.